אני מאלה שאיך שיוצאים לטייל חושב איפה עוצרים לאכול.
טוב, לא בדיוק חושב אלא נכנס לחרדה קטנה שלא יהיה מה לאכול.
לא רק שאני חושב איפה עוצרים לאכול אני גם חושב עם איזה שלל חוזרים הביתה, כי גם בבית צריך לאכול, מה לא ככה?
אז אחד מתחביבי בזמן שמטיילים במיוחד באזור הצפון הוא לעצור ולקנות לאפה דרוזית הביתה, אם יש בדוכן גם כדורי לאבנה ואולי זעתר ושמן זית ולבסוף גם יש עלי גפן או כרוב ממולא זה מצויין, בקיצור הבנתם אותי…
אז מה שנשאר שחוזרים הביתה זה לחמם את הלאפה, לפרוס אותה על המגש, להכין על מחבת 2 ביצי עין ולפרוס את הירקות ואת כדורי הלבנה שהבאנו, מפזרים קצת זעתר מעל,
ואוכלים ישירות מהמגש כי אוכל על מגש זה החיים.