קציצות ירק שהן גם טבעוניות וגם ללא גלוטן והכי חשוב הם ממש טעימות?
עד שהתרד מתרכך אבל לא יותר מידי! ( ממליץ על תרד מסוג גוליבר).
קוצץ גס את התרד ומניח בצד.
חותך 2 בצלים סגולים גדולים לרצועות דקות.
בעזרת קולפן ג׳וליאן (ד״ר גוגל) קולף:
2 גזרים.
2 זוקיני.
4 תפוחי אדמה גדולים.
מעביר הכל למסננת גדולה מעל קערה ומוסיף כפית שטוחה של מלח.
מערבב הכל היטב היטב ונותן לתערובת לעמוד חצי שעה.
מידי פעם סוחט היטב את התערובת עד שכמעט ואין נוזלים.
אחרי שסחטנו היטב את התערובות מעביר הכל לקערה יחד עם התרד ומוסיף:
פלפל שחור.
זרעי כמון.
בהרט.
כף של קורנפלור.
חצי כוס של קמח אורז.
מערבב הכל היטב…. אם נראה שהתערובת רטובה מידי מוסיף קמח אורז בהדרגה.
יוצרים בעזרת הידיים קציצות ומטגנים על חום בנוני בשמן חצי עמוק עד הזהבה משני הצדדים.