האמת שאחת הסיבות שאני מכין קציצות זה רק בשביל היום שאחרי שיהיה אפשר לאוכל אותם קרות בסנדוויץ אבל הבעיה עם המתכון הזה שתמיד מחסלים לי את הקציצות על המקום.
לעצמי אני מזכיר פעם הבאה להכין כמות גדולה יותר לכם אני נותן מתכון ואם אתם יותר חכמים ממני תשמרו לכם כמה בצד?
פרודוקטים לקציצות
1 ק״ג פרגית טחונה.
1 בצל לבן מגורד דק כולל הנוזלים.
1 תפוח אדמה מגורד דק.
1 ביצה.
1 כוס פרורי לחם.
צרור כוסברה קצוצה דק דק
מלח
פלפל שחור גרוס
גרדת לימון
כמון
לרוטב:
2 בצלים לבנים פורסים דק
סוכר
מיץ משני לימונים
מלח
סילאן
כורכום
1.5 כוסות חומוס מבושל או משימורים
יאללה בוא נבשל:
לקציצות פרגית, מערבב את כל הרכיבים מכין קציצות ומטגן אותם בשמן רגיל 2 דקות מכל צד (לא לשרוף אותם).
לרוטב:
מטגן 1 בצל לבן פרוס דק דק בשמן זית.
שהבצל מזהיב מוסיף מלח, סוכר, מיץ לימון, סילאן וכורכום מוסיף את הקציצות, שיני שום, תרד, כוס חומוס מבושל וחצי כוס של מי הבישול של החומוס.
מבשל 45 דקות על חום נמוך.