עראיס דגים

מאת עמיחי בר
0 תגובה 3.5k צפיות
לפני שמתחילים לוחצים על הפליי

עראיס נכנס לחיינו לפני כמה שנים, אני בן אדם של דגים יותר מבשר אז קבלו מתכון קליל וכיפי לעראיס דגים טעים טעים.

פרודוקטים:


1 קג דג טרי קצוץ גס על הסכין (לא טחון).
5 פיתות.
שמיר
נענע
1 בצל סגול
1 פלפל ירוק חריף
מלח
פלפל שחור גרוס
שמן זית
גרדת לימון
בהרט
טחינה גלומית
אריסה

יאללה בוא נכין:

קוצצים את הדג על הסכין… (יותר פשוט תבקשו בחנות שיקצצו לכם)ומעבירים לקערה.
מוסיפים שמיר, נענע, בצל סגול, ופלפל חריף קצוצים דק.
מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס, שמן זית, גרדת לימון ובהרט.
מערבבים הכל היטב וטועמים שלא חסר תיבול.

חוצים את הפיתה לחצי ומורחים בתוך הפיתה טחינה גולמית ואריסה.
ממלאים את הפיתה בתערובת של הדג.
מחממים מחבת פסים או גריל לחום גבוה ומורידים לחום בנוני.
מורחים את הפיתה בשמן זית משני הצדדים.
מניחים על המחבת/גריל וצורבים את הפיתה מכל הצדדים.

בטח תרצו לדעת להכין גם את המנות האלו

דילוג לתוכן