סיגר ממולא בחלקי פנים

מאת עמיחי בר
0 תגובה 2.2k צפיות
לפני שמתחילים תלחצו על הפליי

סיגר חלקי פנים, טחינה, אריסה ועמבה…. כרוניקה של כוויה בפה ידועה מראש?

פרודוקטים:


800 גרם כבדי עוף
200 גרם שומן טלה קצוץ
1 בצל לבן קצוץ
1 פלפל ירוק חריף קצוץ
צרור כוסברה
כף אריסה חריפה
כף אריסה מתוקה
כמון
מלח
פלפל שחור גרוס
עלי סיגר
שקית זילוף כדי שהחיים יהיו קלים יותר.

יאללה לעבודה

בסיר רחב מטגנים את הבצל הלבן ושומן הטלה.
שהבצל מזהיב מוסיפים את הכבד עוף.
מתבלים במלח, כמון ופלפל שחור בנדיבות (כבד אוהב מלח).
צורבים היטב את הכבדים ומוסיפים את האריסה המתוקה והחריפה.
מבשלים הכל המשך 5 דקות סוגרים את האש ומוסיפים כוסברה קצוצה.
קוצצים היטב היטב את הכבדים ומעבירים לשקית זילוף.
זה השלב לטעום ואם צריך לתקן תיבול.

על מנת לסגור את הסיגר צריך להכין דבק

את הדבק נכין מחצי כוס מים קרים וכף גדושה של קמח. מערבבים היטב עד לקבלת מרקם דומה לטחינה אבל לא דליל מידי.

חותך עלה סיגר לחצי ומניח את העלה על קרש עץ שהצד העגול פונה לכיון הגוף.
מניח בחלק התחתון מהמלית של הכבדים אבל לא עד הקצה של העלה.
מורח מסביב לעלה מהדבק שהכנו מגלגל עד הסוף ומהדק.
מטגנים בשמן עמוק על חום של 160 מעלות במשך 5 דקות או עד הזהבה?

בתאבון ותזהרו לא לקבל כוויה

בטח תרצו לדעת להכין גם את המנות האלו

דילוג לתוכן