צ'יפס זוקיני

מאת עמיחי בר
0 תגובה 2.1k צפיות
לפני שמתחילים לוחצים על הפליי

תארגנו לכם יין לבן ובואו נכין צ'יפס זוקיני וצ'יזיקי ואני מבטיח לכם שתברכו אותי.

פרודוקטים

4 זוקיני

כוס קמח רגיל

כפית מלח

כפית אבקת אפייה

כפית דבש

יאללה בואו נכין

חותכים את הזוקיני לצ'יפס דקים, אני התשמשתי במנדולינה, תזהרו על האצבעות

אל קערה מעבירים את הקמח,מלח,אבקת אפיי והדבש ומוסיפים סודה קרה בהדרגה ומערבבים עד קבלת בלילה סמיכה במרקם של שמנת מתוקה.

אם הבלילה דלילה מוסיפים מעט קמח ומערבבים, אם היא סמיכה מדי תוסיפו מעט סודה ותערבבו.

על מנת שייצא לנו ציפס קריספי על הבלילה להיות קרה, אם אתם לא מטגנים את הציפס מיד אז תשאירו את הבלילה לילה במקרר.

טובלים את הזוקיני בבלילנ ומטגנים בשמן עמוק על 170 מעלות עד להזהבה.

מוציאים ומפזרים מלח גס.

כל מה שנשאר לכם זה להניח צלוחית עם צ'יזיקי ליד, לפתוח בקבוק יין ולהנות

דילוג לתוכן