סלט קצוץ

מאת עמיחי בר
0 תגובה 2.2k צפיות
לפני שמתחילים תלחצו על הפליי
המבחן האמיתי לדעת כמה מישהו אוהב אותך נמדד בכמה הוא משקיע בסלט שהוא מכין לך… אז כדי שבפעם הבא שתכינו סלט תצליחו במבחן קבלו ממני כמה טיפים שיבטיחו סלט קצוץ מושלם?
  1. תשתמשו בירקות הכי טריים שאתם מוצאים. בבקשה בלי מלפפונים רכים ובלי עגבניות שמתאימות למטבוחה, סלט זה לא הזדמנות להשתמש בירקות הישנים שנשכחו במקרר.
  2. חותכים את העגבניות לרבעים ומוציאים את הליבה של העגבניות ככה נקבל סלט יותר קריספי….את מה שאתם מוציאים תשמרו בצנצנת עם שמן זית לרוטב לפסטה.
  3. תטבלו בנדיבות בעיקר בשמן זית, מלח ומיץ לימון. אני אוהב גם לשלב נענע טרייה או זעתר יבש לסלט.
  4. ערבוב… כל כך מובן מאליו אבל החלק הכי חשוב כדי שהרוטב יעטוף היטב את הירקות היטב.
  5. לחיתוך – אל תשתמשו במכשירים קיצוץ כי הם מפרקים את הירקות לעיסה. קחו סכין שאתם מרגישים נוח אתה ותשקיעו בחיתוך. אני מצאתי שהסכין המשוננת הכי פשוטה היא גם הכי נוחה עבורי.
  6. כמו תמיד מוזיקה ברקע וכוס יין עושים את הכל קל ונעים יותר… אם זו שעת בוקר ולא מתאים יין אפשר גם צ׳יסר של עראק.

בטח תרצו לדעת להכין גם את המנות האלו

דילוג לתוכן