פסטה פונטנסקה

מאת עמיחי בר
0 תגובה 4.3k צפיות
לפני שמתחילים לוחצים על הפליי

כל אחד חייב במחסנית כמה מנות מהירות וטעימות וכאלה שיגרמו לכם להבין כמה כיף וקל זה להכין אוכל טעים?

קבלו מתכון לפסטה פונטנסקה :

פרודוקטים :

חבילת פסטה
שמן זית (לא להתקמצן)
8 שיני שום פרוסות דק
5 פילטים של אנשובי
חופן זיתים שחורים
מלח
צ׳ילי יבש חריף
1 קופסת עגבניות תמר קלופות
פטרוזליה קצוצה דק(הרבה)
פרמז׳ן מגורד דג (הרבה)
חצי כוס ממי הבישול של הפסטה

יאללה בוא נכין:


אל מחבת רחבה מוסיפים את השמן זית, השום, האנשובי, זיתים, מלח וצ׳ילי יבש.
מחממים לאט לאט את השמן ונזהרים לא לשרוף את השום.
שמתחיל לעלות ריח טוב מהמחבת מגבירים את האש ומוסיפים את העגבניות.
מקפיצים במשך 3 דקות.
מוסיפים את הפסטה וחצי כוס ממי הבישול. ומערבבים היטב.
סוגרים את האש מוסיפים את הפטרוזיליה והפרמז׳ן ומקפיצים בעדינות.
שניה לפני הגשה מוסיפים עוד קצת שמן זית מעל ובתאבון.

בטח תרצו לדעת להכין גם את המנות האלו

דילוג לתוכן