טבעות בצל מטוגנות

מאת עמיחי בר
0 תגובה 2k צפיות
לפני שמתחילים לוחצים על הפליי

לא יודע מה אתכם אבל אותי יותר מחמם בחורף ערמה של טבעות בצל מטוגנות בציפוי קריספי מאשר צלחת מרק… אבל היי אולי זה רק אני?.

פרודוקטים לטבעות בצל:


500 גרם קמח רגיל
כף שטוחה של מלח
כף פפריקה מעושנת
כף אבקת שום
כף אבקת אפייה
כף חרדל
700 מ״ל חלב
2 ביצים
5 בצלים לבנים גדולים
שמן לטיגון
3 חבילות פנקו (לא פרורי לחם רגילים בבקשה )

מתכון:


חותכים 5 בצלים לבנים גדולים לטבעות עבות. בעדינות מפרידים את הטבעות שלא ישברו.

אל קערה גדולה מוסיפים:
500 גרם קמח רגיל
כף שטוחה של מלח
כף פפריקה מעושנת
כף אבקת שום
כף אבקת אפייה.
מערביים היטב.

בקערה נפרדת מערבבים 700 מ״ל חלב, כף חרדל, ושתי ביצים.

מוסיפים את החלב והביצים לאט לאט לתערובת של הקמח שהכנו ומערבבים היטב.

מחממים שמן ל 170 מעלות…. אין מה לעשות אם רוצים טיגון טוב השמן חייב להיות מספיק חם.

טיפ לטיגון
תמיד תעבדו עם מדחום שאתם מטגנים.

טובלים את טבעות הבצל בקערה עם קמח רגיל מנערים היטב ותובלים בבלילה ואז ישר לקערה עם פנקו.
משם ישר לשמן ומטגנים בערך דקה מכל צד או עד שמתקבל צבע זהוב.

נשנוש נעים ובתאבון!

בטח תרצו לדעת להכין גם את המנות האלו

דילוג לתוכן