שניצל דג על פירה קרמי בתוספת שעועית

מאת עמיחי בר
0 תגובה 770 צפיות
לפני שמתחילים לוחצים על הפליי

איך אני אוהב שניצל דג, פירה קרמי וכמובן מוסיף שעועית ירוקה כדי לאזן את כל הבריאות הזאת

והכל לכדי ביס שיסגור לכם את היום🤓

פרודוקטים לפירה
800 גרם תפוח אדמה
150/200 גרם חמאה …. כן זה הרבה אבל זה מה יש אם רוצים פירה טעים וקרמי.
מעט חלב
מלח

לשניצל דג
כל דג יעשה את העבודה אני הלכתי הפעם על סלמון פרוס דק
מלח
פלפל שחור גרוס
פרורי פאנקו
קמח

לבלילה
4 ביצים
כפית חרדל
כפית אבקת שום
כפית מלח

לשעועית הירוקה
חבילה של שעועית ירוקה טרייה
2 שיני שום כתושות
גרדת ליים
מיץ ליים
מלח
שמן זית

יאללה בוא נכין

מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מלח בנדיבות עד שתפוחי האדמה מתרככים אבל לא מתפרקים.
מעבירים למסננת ונותנים למסננת לעמוד מעל הסיר בו בישלנו את תפוחי האדמה למשך 5 דקות עד שכל האדים יוצאים.
מעבירים את תפוחי האדמה ברייסר (הכלי שהשתמשתי בו בסרטון).
ממיסים חמאה על חום נמוך (לא שורפים אותה ) ומוסיפים לתפוחי האדמה.
מערבבים היטב.
מוסיפים מעט חלב ומערבבים היטב.
מעבירים דרך מסננת צפופה לקבלת פירה קרמי.
טועמים אם צריך מוסיפים מלח.

לשעועית
מעבירים את השעועית לסיר עם מים רותחים ומלח דגש על רותחים.
מבשלים בין 3 ל 4 דקות.
מוציאים למי קרח.
מייבשים היטב ומעבירים לקערה עם שמן זית, שום כתוש, גרדת ליים, מיץ ליים, שמן זית ומלח.
מערבבים היטב היטב.
טועמים ככל שצריך מאזנים טעמים.

לשניצל
מתבלים את הדג במלח ופלפל שחור גרוס משני צדדיו.
טובלים בקמח לבן ומשם לבלילה של הביצים, אבקש שום, חרדל ומלח.
משם לפרורי פאנקו ולשמן על 160 מעלות עד הזהבה.

בתאבון חברים!

בטח תרצו לדעת להכין גם את המנות האלו

דילוג לתוכן